Prețuiesc
oamenii

DESPRE
MINE

Am fost un visător de mic, dar nu îndrăzneam să îmi imaginez, în anii copilăriei, că viața mea va fi un drum presărat cu provocări care, în final, m-au adus în punctul în care mă aflu astăzi

Cu timpul, motivat fiind în permanență de părinții mei, oameni simpli de la care am învățat ce înseamnă respectul și credința, am început să prind curaj. Mama mereu mi-a spus să las bine pe oriunde aș merge, să fiu recunoscător și să arăt că îmi pasă de cei din jur pentru că nu toți ne naștem cu aceeași șansă.

Acestor principii li s-au adăugat loialitatea și corectitudinea, pentru că mereu am fost un om de cuvânt în relația cu apropiații, partenerii de afaceri și oamenii pe care i-am reprezentat cu devotament în plenul Parlamentului.

Se întâmplă extrem de rar să vorbesc despre familia mea, discreția fiind un atribut care m-a caracterizat întotdeauna. Consider că e acea parte din mine pe care trebuie să o protejez. Totuși, când au fost aduse în discuție afacerile de care m-am ocupat vreme de decenii, am manifestat deschidere față de dialog, întrucât doar prin muncă am reușit să dobândesc totul.

Prețuiesc oamenii

Deseori sunt întrebat dacă există o rețetă a succesului, însă fără muncă, răbdare, implicare, entuziasm și un gram de noroc, chiar nu cred că putem vorbi despre o reușită. Faptul că m-am dedicat pe deplin business-ului a fost o ambiție personală, o competiție în permanență cu mine însumi, garanția că voi putea oferi familiei o viață fără lipsuri și griji.

Ca manager, am învățat că ei sunt locomotiva unui proiect și pentru oameni am ales să mă implic în politică. M-am gândit că e modalitatea prin care pot insufla generațiilor tinere ideea că se poate, aceasta fiind o datorie morală pe care o avem pentru viitor. Lucrurile nu se schimbă de pe margine, trebuie să fii pe teren, așa că din teren am ales să arăt că îmi pasă pentru că nu mai pot să privesc în jur și să văd neputința unor autorități incapabile să gestioneze destine.

Întotdeauna am avut grijă să întorc și celorlalți ceea ce am primit de la Dumnezeu. Am făcut-o prin acțiunile de caritate care continuă și azi să-mi arate o față plină de durere a unei lumi pe care mi-aș dori-o mai bună prin proiectul „Îmi pasă”, motivația care stă la baza candidaturii la președinția Consiliului Județean Constanța.

Știu că nu va fi ușor, însă viața a fost o provocare continuă pentru mine, așa că sunt pregătit să dovedesc și de această dată că, mai presus de orice interes, este omul, căruia vreau să-i strâng mâna cu mulțumirea și împlinirea omului care s-a ținut de cuvânt în tot ceea ce i-a promis!

STRATEGIE DE GUVERNARE LOCALĂ 2020

servicii sociale
educație
sănătate
agricultură
mediu & dezvoltare durabilă
mediu de afaceri
turism și patrimoniu
infrastructură
cultură și sport